Oras Bragadiru

COLOR LIFE RESIDENCE

Ansamblul rezidențial Color Life Residence va invita sa descoperiti, alaturi de noi, zona nou construita din Bragadiru.

0 Minute
SHOPPING CENTER
0 Minute
PARC
0 Minute
RESTAURANTE
0 Minute
TRANSPORT PUBLIC

Am pornit de la o idee ambitioasa: aceea de a colora viata celor ce vor alege sa se mute aici, de la apasatorul gri bucurestean, la explozia de culori pe care ne-o aduce traiul mai aproape de natura.

Astfel, am proiectat un ansamblu imobiliar uniform si corect sistematizat, aerisit si in deplina armonie cu natura, situat intr-o zona cu regim mic de inaltime, cu acces facil catre zonele din centrul Bucurestiului, dar departe de aglomeratia si agitatia acestuia.

Color Life Residence este alegerea ideala atat pentru cuplurile tinere ce nu vor sa-si creasca copiii in mediul poluat al Capitalei, cat si pentru cei ce-si doresc un mediu curat si linistit.

Color Life Residence - Apartamente de Vanzare Bragadiru
Color Life Residence - Apartamente de Vanzare Bragadiru
Locatie

DE CE BRAGADIRU?

Situat in zona nou dezvoltata din Bragadiru, intre Soseaua Alexandriei si Prelungirea Ghencea, complexul Color Life Residence permite accesul facil atat din Prelungirea Ghencea, cat si din Drumul Taberei.

Dorinta de a scapa de aglomeratia urbana si poluarea excesiva au determinat deja cat mai multi oameni sa opteze pentru aceasta zona.

La intrarea in zona limitrofa a Bucurestiului, descoperi cartiere noi, moderne, realizate conform ultimelor standarde de siguranta si confort.

Prin compartimentarea ingenioasa s-a realizat un mix de studiouri si apartamente menite sa se adreseze bugetului oricarui cumparator.

Despre Proiect

ANSAMBLU RESIDENTIAL

Color Life Residence este un complex ce va cuprinde un total de 4 duplexuri si 6 blocuri, ce se vor ridica pe parcursul a doua etape de dezvoltare.

La baza proiectului stau un proiect de arhitectura modern, precum si responsabilitatea noastra privind materialele utilizate, pentru a va garanta fiabilitatea tuturor utilitatilor si maxima siguranta din punct de vedere seismic.

In cazul nostru, fiecare apartament include, in pachetul final, si un loc de parcare.

Apartamentele de la parter dispun de gradina proprie, iar cele de la etajul 3 dispun de terase armonioase si foarte spatioase.

SOLUTII PREMIUM

ARHITECTURA SI DESIGN

Arhitectura apartamentelor emana un aer modern, unele fiind insotite de o terasa perfecta pentru deconectarea in aer liber. Apartamentele de la parterul blocului beneficiaza de gardul realizat în totalitate din plante naturale.

Color Life Residence este ideal pentru tine si ai tăi! Te invitam sa ne faci o vizita, sa alegi alături de profesionistii nostri caminul potrivit familiei tale si sa te bucuri de cea mai buna investitie a ta!

Randare Color Life Residence
Randare Color Life Residence
Randare Color Life Residence